Content voor Ingelogde Gebruikers
De boeken van Radu Cinamar

Voor de onderzoekers van complotten en Mysteries: De Transylvania Series

Het begon met de grote ontdekking in het Bucegigebergte en werd voortgezet met de expeditie door de ondergrondse tunnels. Welke zowel het denken als het lot van Radu Cinamar nagenoeg compleet op zijn kop zette, aangezien hij zich snel moest aanpassen aan de grote veranderingen in zijn bestaan. De transformatie betrof in het bijzonder zijn innerlijke wezen.

Deel 1

Zonsopgang boven Transsylvanië

Radu Cinamars intuïtie zegt hem dat kennis van de feiten die in dit boek zullen worden onthuld op den duur zal leiden tot een opmerkelijke sprong voorwaarts in de kwaliteit van het menselijk bestaan, die uiteindelijk de dikke muur van desinformatie, geheimhouding en leugenachtigheid zal afbreken. Een muur die is opgetrokken door de machthebbers en door de occulte belangen van sommige organisaties en personen in en buiten het land.

Over de auteur

Radu Cinamar

Radu Cinamar is lid van Department Zero, een Roemeense inlichtingendienst die belast is met het bewaken en onderzoeken van een oude ondergrondse kamer met futuristische technologie die holografische projecties omvat die zijn afgestemd op de geest van de kijker. Hij is de auteur van alle boeken van de Transylvania Series, uitgegeven door Obelisk boeken.

Deel 2

Ingang naar het Rijk der Goden

In dit tweede deel van de serie beschrijft Radu Cinamar een aantal bijzondere ontmoetingen. Op de eerste plaats is dat Elinor, een alchemist die duizenden jaren kan leven en die hem kennis laat maken met Repa Sundhi, de Tibetaanse lama die de belangrijke taak heeft om de grote onevenwichtigheden in de Aarde te stabiliseren. Radu wordt meegenomen naar andere realiteiten die verweven zijn met de onze. Als onderdeel van zijn inwijding ontmoet hij de godin Machandi.

Deel 3

Het mysterie van Egypte

Na een gesprek met zijn paranormale vriend Cezar Brad, wordt Radu uitgenodigd voor Afdeling Nul en mag hij mee op een expeditie door de mysterieuze tunnel die vanuit de Projectiezaal naar Egypte leidt. Deze expeditie is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen de Roemeense en Amerikaanse geheime diensten. Na een lange en interessante reis door de hypnotiserende tunnel komen ze aan in een eeuwenoude kamer onder het Plateau van Gizeh. Daar treffen ze artefacten aan die eerder uit de toekomst lijken te komen dan dat ze ooit in een ver verleden zouden zijn achtergelaten.

Deel 4

Het Geheime Perkament

Het spannende verhaal van Radu Cinamar, die in dit deel niet alleen getuige en verslaggever is, maar ook een actief lid wordt van Afdeling Nul, gaat verder. Na de ontdekking van een mysterieuze holografische ruimte onder de Roemeense Sfinx in 2003, verscheen er een eeuwenoud perkament in een grot in het hoge gebergte van Tibet. Het werd Radu’s missie om de boekrol te vertalen en hem daarna met de wereld te delen.

Deel 5

De reis naar de binnenaarde

De verhalen over de Binnenaarde hebben de mensheid sinds het begin der tijden zowel gefascineerd als verbijsterd. Radu Cinamar beschrijft in dit deel wat het binnenste van de Aarde werkelijk is. Met overtuigende argumenten laat hij zien dat de huidige wetenschap weinig begrijpt van wat er zich werkelijk in de kern van de Aarde afspeelt.

Deel 6

De Vergeten Genesis

In dit deel duikt Radu Cinamar in de oude geschiedenis op een manier die geen enkel boek eerder heeft gedaan. Hij verklaart en illustreert veranderingen in DNA die in de loop van millennia hebben plaatsgevonden, waardoor de mensheid is geëvolueerd tot haar huidige vorm. Enkele belangrijke gebeurtenissen uit de menselijke geschiedenis, die ofwel onbekend zijn gebleven of alleen vanuit mythologische uitgangspunten zijn bekeken, worden uitgelegd, waaronder: Atlantis, Troje, Shambhala en Hyperborea.

 

Deel 7

Het Etherische Kristal

Radu Cinamar heeft al heel wat ervaring opgedaan tijdens zijn vorige reizen, maar nu heeft hij een algemeen gevoel van vervulling vanwege het feit dat het laatste mysterie van het Bucegi complex – de Derde Tunnel – aan hem onthuldt zal worden. Ze zullen enkel de aftakking naar Irak gaan verkennen. Dit zal de meest ‘toegankelijke’ tak  in de nogal ingewikkelde ‘structuur’ van de Derde Tunnel zijn.

 

Scroll naar boven
WordPress Lightbox Plugin
Winkelwagen