Content voor Ingelogde Gebruikers

Je bent niet de enige, velen van ons zijn belandt op een plek met meer spullen dan we nodig hebben. Deze boeken begeleiden ons op onze reis naar een wereld van meer ruimte, energie en focus.

Weg ermee!

Het lijkt er zo nu en dan wel op, maar een huis is onnoemelijk veel meer dan slechts de plek waar je je oude troep in kwijt kunt. Het is een paar vierkante meter op aarde die van jou is. Waar het de bedoeling is dat je er thuis bent, volledig op je gemak. Waar het schoon en opgeruimd is en waar enkel en alleen je mooiste spullen en gebruiksvoorwerpen te bewonderen zijn. Want vergis je niet, onnodige spullen zijn achterbaks. Alle spullen in het zicht vragen je aandacht, íédere keer dat je ze ziet. Ook al is dat vaak onbewust.

Dit ‘opruimboek’ gaat niet over hoe je het beste je handdoekjes op kunt vouwen. We gaan teddyberen in de sloot gooien en in een tentje op het strand wonen. Niet enkel spullen de deur wijzen, maar inzien dat we ziek zijn.

Vaarwel spullen

Fumio Sasaki (1979) is schrijver en redacteur bij een Japanse uitgeverij. Hij woont in een appartement van 20 m2 in Tokyo, ingericht met een kleine houten kist, een bureau en een oprolbaar matras. Hij onderhoudt een website met artikelen over de voordelen van een minimalistisch bestaan.

Zijn ervaringen motiveren hem om uiteindelijk alles wat overbodig is los te laten – en met zijn eenvoudige en praktische tips kun jij dat ook. Hij vertelt hoe een minimalistische levenshouding niet alleen je woonruimte en gedachtewereld vergroot, maar je hele leven op onverwachte wijze verrijkt.

De minimalisten

Veel mensen houden zichzelf voor dat als ze maar doen
wat anderen doen, ze zich wel beter zullen voelen. Niet

gelukkig? Koop dit. Koop dat. Koop iets. Koop wat de

buren, de Mols en de Kardashians kopen en je zult net

als hen worden, of niet ?

De Minimalisten richten zich niet op het hebben van minder, minder, minder. Zij richten zich op het maken van meer ruimte, voor: ​​meer tijd, meer rust, meer creativiteit, meer avontuur, meer bijdrage, meer vervulling, meer vrijheid. Door het opruimen van spullen ontstaat deze ruimte.

 

Spiritueel opruimen

Dit boek neemt je, aan de hand van je huis, mee op reis langs de bezittingen die je hebt vergaard en waarmee je je omringt. Het helpt jezelf te ontdoen van de lagen ballast, spullen en informatie die je in de loop van je leven vergaard hebt, en het terugkrijgen van je ware identiteit.

Droomhuis

Verlang jij ook naar een heerlijk, geordend, schoon en mooi huis? Als je gewoon de stappen volgt die in dit boek beschreven worden (en dus géén stappen of opdrachten overslaat, hoe verleidelijk dat soms ook is!), zul je zien dat ook jij jouw huis en je leven op orde krijgt! Mits je er echt voor gaat en actie onderneemt !

Scroll naar boven
WordPress Lightbox Plugin
Winkelwagen