Content voor Ingelogde Gebruikers

Mag ik je voorstellen: Lire la vie !!

Lire la vie is een onafhankelijke boekwinkel gespecialiseerd in Mind-en Lifestyle en maakt geen deel uit van een grote keten. Dat heeft zo z’n voordelen. Hier wordt niet voorgeschreven welk boek er in de etalage komt te liggen. Hier zijn we gewoon vrij. Behalve alle klassiekers en dagelijkse nieuwkomers, vind je hier natuurlijk ook waanzinnige titels die je niet overal ziet. En hier wordt je blij van!

Met mijn tomeloze nieuwsgierigheid ben ik altijd op zoek naar antwoorden. Daarom houd ik zo van boeken, ze geven me een ander perspectief en amuseren me. Jawel, inmiddels heb ik ook wel geleerd dat de meeste antwoorden in mezelf te vinden zijn. Toch word ik steeds weer verrast door nieuwe boeiende inzichten. Ik experimenteer ermee en sommige juwelen maak ik eigen. Stel, je wilt ook deel worden van mijn nieuwe ontdekkingen, stuur me dan een bericht! Ik kan je dan toevoegen aan mijn persoonlijke e-maillijst. Exclusief voor mensen die uit hun comfortzone willen stappen, avatars en levensgenieters! Waarschuwing: niet geschikt voor darwinisten, taartengooiers en nemers die nooit geven.

Al meer dan 9000 mensen zijn je voorgegaan: anna@lirelavie.nl

oprichtster Anna Jongert

Winkelen

Ben je dol op winkelen? Kom dan gezellig langs bij de spectaculaire lifestyle winkels PTPost in Bergen of Sondag in Limmen. Een voormalig postkantoor en een Mercedes showroom. Anders qua uiterlijk en gevoel, uniek, en beide met een uitbundige Lire la vie boekentafel …  en heel veel meer stijlvolle gerieven om uren te struinen!

Scroll naar boven
WordPress Lightbox Plugin
Winkelwagen