Content voor Ingelogde Gebruikers

Welkom bij Lire la vie

Wat wij bieden

Lire la vie is een van de weinige zelfstandige boekwinkels in Nederland die gespecialiseerd is in mind en lifestyleboeken. Door de enorme snelheid waarmee er nieuwe boeken verschijnen, is het voor lezers steeds lastiger om alle zelfhulp boeken te vinden. Lire la vie volgt de ontwikkelingen op het gebied van zelfhulp boeken op de voet.

Wij gidsen onze lezers door de oceaan van boeken. Zo houden we onze lezers op de hoogte van de allernieuwste uitgaven. Of dit nu gaat om gezondheid, geluk, rijkdom of liefde, je vindt ze hier!

Wij geloven in de kracht van mensen. Wij geloven dat mensen zich met kennis steeds opnieuw kunnen uitvinden. Lire la vie begrijpt dat dit voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons mooiste leven leven! Onze boeken helpen je hierbij. Ze inspireren, dagen uit en zetten aan tot actie.

Wat eraan vooraf ging

Na jarenlang winkels te voorzien van mooie boeken viel alles stil tijdens de corona. De tijd was rijp om de boeken serieus online aan te bieden. Anna Jongert wilde het nu anders aanpakken, gestroomlijnd als een machine

Wat volgde was een lange weg met vele dalen en “bloed, zweet en tranen”. Maar het moest zo zijn! Anna zou volhouden om het vorm te geven zoals zij het voor ogen had. En dat is gelukt!

Gedreven, en met een klein team kijken wij het liefst vooruit. Zo klein als wij zijn, zo groots zijn onze dromen. Want welke gekkigheden er ook op ons af komen, wij volgen ons hart en zijn trouw aan onszelf. Er is altijd een weg, een oplossing. Voor iedereen, ook voor jou! Dit inzicht maakt ons gelukkig.

 

Fysieke winkels

Houd jij ook van winkelen? Kom dan gezellig langs bij de lifestyle winkels PTPost in Bergen of Sondag in Limmen. Een voormalig postkantoor en een Mercedes showroom. Anders qua uiterlijk en gevoel, uniek, maar beide met een mooie LLV boekentafel!

Pt post Oude Prinsweg 23 Bergen

Sondag Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat 16 Limmen

Meer boeken ontdekken ?

Blader door de thema's :

Actief
Ankertjes
astrologie boeken
Bewustzijn
gechannelde boeken
communicatie
complotten
creativiteit
De beste vega kookboeken
Dieren
Dromen
meditatie quantum bewustzijn boeken(1)
Financiële vrijheid
Geluk
Gezondheid
Hiernamaals
journaling
klassiekers
koffietafelboeken
lifestyle
Manifesteren
mindfulness
Medicijnen
Mindset
Natuur
Boeken over natuurvolkeren
Opvoeding
Oosterse stromingen
Orakels
Psychologie
Reizen
Relaties
Simpel leven
Stenen
Therapiën
Verhalen
Voor haar
Yoga
Voor hem
kinderboeken
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
WordPress Lightbox Plugin
Winkelwagen