Content voor Ingelogde Gebruikers

Lire la vie

Welkom

Welkom in de wereld van Lire la vie waar wij lezers boeken bieden op het gebied van gezondheid, lifestyle, spiritualiteit en groei. Boeken die dienen het grenzeloze potentieel van mensen te ontgrendelen.

Spirituele boeken

De passie voor spirituele boeken echoot door de hele winkel, waarbij spiritueel bewustzijn zich op magische wijze mengt met aardse genoegens. Eeuwig transformerend.

Onze wens

Wij nodigen je uit om de beste versie van je zelf te lezen en mee te reizen door het wonderlijke veld van eindeloze mogelijkheden naar een gezonder, rijker, blijer leven. Als je dan aangekomen bent op de laatste bladzijde, en de laatste zin leest, willen wij dat je belandt bent op een andere plek met uitzicht op een nieuwe horizon, en het boek dichtklapt met een glimlach.

‘’Dit project Lire la vie is heel persoonlijk voor mij. Terugkijkende naar de lange weg die ik heb moeten afleggen, inspireert het me om vooruit te kijken. De liefde voor boeken zit in mijn blueprint en ik hoop deze ook te mogen aanwakkeren in anderen!

Een van de meest bevredigende aspecten van het opzetten van Lire la vie zijn de vriendschappen die zijn ontstaan ​​met schrijvers en lezers. Echte vrienden die een leven lang meegaan. Hier ben ik dankbaar voor ” – oprichtster Anna Jongert

Winkels

Houd jij ook van winkelen? Kom dan gezellig langs bij de spectaculaire lifestyle winkels PTPost in Bergen of Sondag in Limmen. Een voormalig postkantoor en een Mercedes showroom. Anders qua uiterlijk en gevoel, uniek, maar beide met een mooie Lire la vie boekentafel!

Pt post Oude Prinsweg 23 Bergen

Sondag Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat 16 Limmen

Blader door de thema’s

Actief
Ankertjes
astrologie boeken
Bewustzijn
gechannelde boeken
communicatie
complotten
creativiteit
De beste vega kookboeken
Dieren
Dromen
meditatie quantum bewustzijn boeken(1)
Financiële vrijheid
Geluk
Gezondheid
Hiernamaals
journaling
klassiekers
koffietafelboeken
lifestyle
Manifesteren
mindfulness
Medicijnen
Mindset
Natuur
Boeken over natuurvolkeren
Opvoeding
Oosterse stromingen
Orakels
Psychologie
Reizen
Relaties
Simpel leven
Stenen
Therapiën
Verhalen
Voor haar
Yoga
Voor hem
kinderboeken
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
WordPress Lightbox Plugin
Winkelwagen