Content voor Ingelogde Gebruikers
Geen gewoon dagboek

6 minuten dagboeken

In deze invulboeken stelt bestellerauteur  Dominik Spenst je de juiste vragen op het juiste moment. Na een uitleg over hoe positieve psychologie werkt, ga je zelf aan de slag. Met de vragen van Dominik leer je je gedachten op papier te zetten en na te denken over je dag. En het mooie is: het is een eenvoudig maar effectief hulpmiddel waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden.

Het eerste 6 minuten dagboek

Dit zijn de eerste invulboeken voor elke dag vol met informatie en een gewoontetracker om goede gewoontes mee op te bouwen.  Keuze uit 4 stijlvolle kleuren in mooi gebonden boekvorm.

 

 

 

 

6 minuten dagboek – Puur

Je hebt je eerste 6 minuten dagboek volgeschreven, en je wilt je focus op vooruitgang en op het goede in jou en je omgeving vasthouden?

Puur, is ook een invulboek voor elke dag. Maar dan zónder de uitgebreide theorie voorin, en mét nieuwe en vertrouwde invuloefeningen. Voor iedereen die een of meerdere exemplaren van Het 6 minuten dagboek heeft gevuld en verder wil schrijven, en daarbij de theoretische uitleg niet meer nodig heeft.

Het 6 minuten succesjournal

In dit nieuwe boek combineert Spenst mindfulness met productiviteit. Het dagboek om met focus en ontspanning je doelen bereiken.

 

Het 6 minuten dagboek voor kinderen

Ontdek je eigen superpower, voel je sterk en zelfverzekerd. In slechts 6 minuten per dag ontdek je jouw kracht en de talenten die binnen in je zitten!

 

Verschijnen binnenkort

Het eerste invulboek verschijnt in september ook in een paarse editie! De Puur editie is er dan ook in het licht roze. Je kunt ze nu al bestellen, dan ontvang je ze als eerste 😉

Dominik Spenst (1988)

Studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van nadenken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Momenteel bouwt Dominik in Berlijn met een team verder aan zijn merk UrBestSelf. Hun doel: boeken ontwikkelen waarmee mensen door te schrijven hun weg kunnen vinden naar meer geluk, productiviteit en aandacht.

Scroll naar boven
WordPress Lightbox Plugin
Winkelwagen